Gelaatsverzorging op maat

Gelaatsverzorging op maat

Als u een verkwikkende gelaatsverzorging in Roeselare kunt gebruiken, dan moet u zeker eens een seintje geven aan Hair-tas-tiek. Dit schoonheidssalon van gastvrouw Delphine biedt al haar klanten een uitgebreide en heerlijke behandeling van het gelaat aan. Voor ieder probleem en elk soort huid of gelaat heeft Delphine de geschikte verzorging. Of u nu last heeft van acne of een anti-agingkuur wenst te volgen.

Verzorging met gerenommeerde producten

Voor de gelaatsverzorging werkt Hair-tas-tiek uitsluitend met gerenommeerde producten. Dat is van groot belang voor Delphine, want het gelaat is te gevoelig en te belangrijk om over te laten aan goedkope producten. Alleen kwaliteit dus bij dit schoonheidsinstituut. En dat ziet en voelt u onmiddellijk. U zult helemaal verkwikt en herboren buiten stappen.

Mét een woordje uitleg over uw gelaat

Een gelaatsverzorging doet veel goeds, maar het is belangrijk om na de behandeling steeds goed zorg te blijven dragen voor uw gelaat. Dat is niet steeds evident. Welke producten gebruikt u het best daarvoor? Delphine geeft woord en uitleg en maakt een huidanalyse. Op die manier weet u precies hoe u zelf uw gelaat de beste dagelijkse verzorging kan aanbieden.

Gelaatsverzorging op maat